ZDA

Novosti

Hrvatska komora arhitekata Aco Feal Roefix Caparol Ivano bazeni Webgradnja gradimozadar

Poziv na tribinu: "Građanski razgovor: Budućnost prostora bivše vojarne Stjepana Radića"

17.02.2017
Budućnost prostora bivše vojarne


Poštovani/e,

udruga „Eko-Zadar“ u suradnji s Kućom ljudskih prava organizira u Zadru, 20.2.2017. (ponedjeljak) u 18 sati u Gradskoj knjižnici Zadar javnu tribinu pod nazivom „Građanski razgovor: Budućnost prostora bivše vojarne Stjepana Radića“.

Kao panelisti sudjelovati će g. Šime Erlić, pročelnik Upravnog odjela za EU fondove Grada Zadra koji će govoriti o projektima Grada Zadra na području bivše vojarne Stjepana Radića (Inicijativa „Za kvart“, Centar za mlade), odnosno o planovima Grada Zadra za ovaj prostor i gđa. Nina Ninčević, članica Upravnog odbora i dopredsjednica Društva arhitekata Zadar koja će govoriti u ulozi arhitektonske struke u osmišljavanju ovog prostora u budućim aktivnostima s time u vezi, sociologinja i novinarka Diana Magdić, predsjednica splitske udruge „Teserakt“ i Dražen Hoffmann (GONG). Na razgovor su također pozvani predstavnici institucija koje su smještene na prostoru bivše vojarne.

Tribina će biti prilika da otvorimo dijalog o budućoj namjeni ovog atraktivnog gradskog prostora sa značajnim potencijalom.